Over La La Fete

La La Fete biedt een duurzaam alternatief voor inpakpapier en is hiermee niet alleen een feestelijk en vrolijk omhulsel voor je cadeau maar gaat ook verspilling tegen en draagt bij aan een betere wereld.
Onze missie is om een nieuwe standaard te zetten voor cadeaupapier en het vieren van het moment van geven.

The joy of doing better:

Eindeloos hergebruiken

Met La La Fete draag je bij aan een betere wereld. De doeken zijn niet alleen van duurzaam materiaal (hergebruikte petflessen en bio katoen) maar zijn ook nog eens eindeloos te gebruiken. Daarnaast worden de doeken gemaakt in een sociale werkplaats waarmee we zorgen voor werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

The joy of giving:

Een cadeau bij een cadeau

La La Fete draagt bij aan het delen van mooie momenten. Met de unieke vrolijke prints en nieuwe standaard voor inpakken, geef je een extra cadeau bij een cadeau. De ontvanger kan de La La Fete op vele creatieve manieren  gebruiken of doorgeven bij volgende cadeaus. Je kan de doek ook mee terugnemen voor een volgend geefmoment. Zo beleven de La La Fetes nieuwe verhalen van vele bijzondere momenten.

The joy of connecting:

Verbinden

La La Fete ziet het moment van geven als een feestelijk symbool voor verbintenis. La La Fete helpt je te verbinden met de mensen die je lief hebt maar ook met de wereld om je heen. Door het gebruik van een La La Fete draag je bij aan een duurzamere wereld en werkgelegenheid voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt